Cartofi noi cu piept de pui la gratar

de luminita20_2006 in Pui, 6 Iun 2009 | 5682 vizualizari

 

o reteta simpla si foarte delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 kg cartofi noi
  • oregano
  • rozmarin
  • ulei de masine
  • sare
  • piper
  • 50 gr unt
sos:
  • 200 gr smantana
  • 3 catei usturoi
  • 1 legatura marar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu piept de pui la gratar:

pieptul de pui se portioneaza in 4. Apoi se bate cu ciocanul de bucataried pentru a se fragezi carnea. Se condimenteaza cu sare si piper, oregano si rozmarin, la urma se unge cu ulei de  masline si se lasa 20 min. 

Cartofii se curata si se taie in 2, se pun la fier cu sare si unt. Separat se face sosul: usturoiul se curata si se piseaza se amesteca cu smantana si marar tocat marunt se condimenteaza.

Cand e gata se servesc cartofii cu sosul deasupra si piepul de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui la gratar